Vores udvalg af fyrværkeri

Se vores store udvalg af fyrværkeri.
Eller gå på jagt i et af vores kataloger.

Japan 2023

Panther 2023

Nordic 2023

AFAC sørger for årets vildeste fyrværkeri

Årets fest nærmer sig med hastige skridt, og tiden er snart inde til at gå et nyt år i møde – og findes der en bedre måde at skyde det nye år i gang på end med et brag af fyrværkeri? Hos Aalborg Fyrværkerifabrik er vi helt overbeviste om, at nytårsfesten først er helt fuldendt med imponerende fyrværker med vilde effekter, nuancer og farver, der kan imponere enhver gæst. Og det er vi helt sikre på, at alle krudtentusiaster er enige i! Derfor er vores vision klar; vi ønsker at gøre det muligt for alle at kunne skabe deres helt eget nytårsshow med fyrværkeri, der i både farver og effekter minder om de helt store fyrværkerishows, som alle krudtelskere drømmer om at genskabe. Vi ved nemlig, at den perfekte sammensætning af fyrværkeri kan skabe den helt perfekte nytårsstemning, som gør nytårsaften uforglemmelig og mindeværdig, og ifølge os er fyrværkeri en helt uundværlig del, hvis det nye år skal skydes i gang med manér.

Kan du slet ikke vente med at affyre dit fyrværkeri, og er du i tvivl om, hvornår du må begynde? Vi ved, at det kan være svært at vente, men du må først affyre fyrværkeri fra d. 27. december og frem til d. 1. januar. Mange af vores forhandlere starter allerede salget af fyrværkeri d. 15. december og har åbent i dagene mellem jul og nytår (27. dec.-31.dec).

Du kan finde en samlet oversigt over alle vores forhandlere her.

 

Kvalitetsfyrværkeri og wow-effekt siden begyndelsen

Siden etableringen i 1998 har Aalborg Fyrværkerifabrik produceret og leveret et imponerende udvalg af fyrværkeri til de krudtglade danskere – og vi har aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Vi har helt fra starten haft et stort fokus på konstant at forbedre kvaliteten og udvikle nye fantastiske farver og effekter, så vi fortsat kan blive ved med at imponere år efter år. Vi har nemlig et brændende ønske om at give dig og dine gæster en uforglemmelig nytårsaften med fyrværkeri, der kan få enhver i det helt rigtige nytårshumør.

Du kan læse meget mere om vores historie her.

Hele vores sortiment af fyrværkeri er af den allerhøjeste kvalitet, som blandt andet ses afspejlet ved, at alt vores fyrværkeri er CE-mærket og godkendt og derfor lovligt at affyre. Du kan derfor med tryghed og med god samvittighed affyre vores fyrværkeri.

 

Et stort udvalg af alt det fyrværkeri, du skal bruge til årets nytårsfest

Hos Aalborg Fyrværkerifabrik tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsfyrværkeri, der passer til enhver fyrværker - både de garvede og nybegynderne. Det gør det muligt for dig at finde nytårskrudt, der lever op til dine ønsker, og som passer til lige netop den nytårsfest, du skal holde. Vi har et brændende ønske om at være danskernes foretrukne leverandør af kvalitetsfyrværkeri, og dette ønske ses tydeligt afspejlet i det store sortiment, vi tilbyder.

I vores produktserier Japan, Nordic og Panther finder du alt, hvad nytårshjertet begærer – og du finder et stort udvalg af både batterier, fontæner, raketter, bomberør samt juniorfyrværkeri, der kan glæde enhver fyrværkerientusiast. Du kan være helt sikker på, at du får det mest fantastiske fyrværkerishow, som får dine naboer til at tabe kæben af ren begejstring! Vores store udvalg af fyrværkeri gør det muligt for dig at sammensætte et helt fantastisk og underholdende show med fyrværkeri og med vores forskellige prisklasser har vi også gjort det muligt for alle at være med.

Udforsk hele vores sortiment her.

 

Mangler du inspiration til årets fest?

Var fyrværkeriet til sidste års nytårsfest ikke vildt nok, eller mangler du blot inspiration til, hvad årets fyrværkeri skal bestå af? Frygt ej! I vores tre kataloger kan du finde en masse inspiration til, hvordan du sikrer en enestående og mindeværdig nytårsfest, der kan toppe sidste års fest. I vores kataloger får du et samlet og overskueligt overblik over hele vores sortiment af fyrværkeri i produktserierne Japan, Panther og Nordic. Det gør det nemt for dig at sammensætte dit helt eget, unikke fyrværkerishow, og uanset om du er erfaren med fyrværkeri eller er grøn på området, så er der noget, der falder i god jord hos dig. Vi håber, du bliver inspireret til din kommende nytårsfest.

Se kataloget her.

Find en AFAC forhandler nær dig Vi har AFAC forhandlere placeret rundt i hele landet, og det gør det nemt for dig at få fingrene i årets nytårskrudt til at fuldende det store fyrværkerishow. Hos vores forhandlere kan du også få kompetent vejledning til hvilket fyrværkeri, du skal anskaffe dig, for at opnå et brag af en nytårsfest. Hvis du selv ønsker at blive forhandler, kan du kontakte os på mail info@afac.dk eller tlf. +45 98 37 98 98 for at høre nærmere.

Find en forhandler nær dig.

 

Sæt gang i nytårsfesten for de små

Vores fyrværkeriudvalg består ikke udelukkende af fyrværkeri, der sætter gang i nytårsfesten for de voksne. Du finder nemlig også vores juniorsortiment, hvor du kan finde underholdende nytårskrudt, som er sikkert for de små gæster at anvende. Det er nemlig lidt sjovere, når både de store og de små gæster kan være med til nytårsfejringen.

Vores juniorsortiment består af alt fra heksehyl til hundepropper og knaldperler, som giver børnene timevis af underholdning til nytårsaften, så det bliver en aften, som de sent vil glemme. Det er i særdeleshed knaldperler, der er populære blandt de mindste familiemedlemmer, og hos os finder du dem i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Du kan finde vores udvalg af knaldperler her. Vores juniorsortiment består af fyrværkeri, som naturligvis ikke indeholder lige så meget krudt som almindeligt fyrværkeri, men det er dog stadig vigtigt at håndtere fyrværkeriet forsvarligt og med forsigtighed. Selvom fyrværkeriet i højere grad er børnevenligt, er det altså stadig ikke ufarligt. Du kan læse mere om, hvordan du håndterer fyrværkeriet forsvarligt og skaber sikre forhold for både store og små her.

Hvis du endnu ikke har styr på sikkerhedsudstyret, kan du også anskaffe dig det her.

 

Raketter der sætter gang i nytårsfesten

Hvis det helt store nytårsshow skal i hus, så er vi helt overbeviste om, at raketter er prikken over i’et. Hos Aalborg Fyrværkerifabrik finder du et udvalg af raketter i den bedste kvalitet. Selvom vores udvalg af raketter er mindre i forhold til, hvad der ellers tilbydes på markedet, så er de raketter, vi producerer, til gengæld de bedste af slagsen. Vi er nemlig af den overbevisning, at høj kvalitet bør prioriteres højere end mængden. Vores raketter giver et enestående show med fyrværkeri i smukke farver, effekter og nuancer, som får både store og små til at tabe kæben.

Gå på opdagelse i vores udvalg af raketter her.

 

Skyd nytåret i gang med imponerende bomberør

Med bomberør fra Aalborg Fyrværkerifabrik kan du være helt sikker på at opnå et gennemført og underholdende nytårsshow. Når vores bomberør affyres, lyser de nattehimlen op i enestående farver og unikke nuancer, som vil imponere hele gaden. Bomberør må kun benyttes af voksne, men det betyder selvfølgelig ikke, at børnene skal ekskluderes fra nytårsfejringen, der foregår udendørs. Derfor tilbyder vi et børnesikret alternativ i form af vores romerlys, som ofte betegnes som bomberørets lillebror. Når romerlyset affyres, skydes ildkugler op i luften i imponerende farver, effekter og nuancer, og romerlyset minder derfor på mange måder om bomberøret. Selvom det er et børnevenligt alternativ, så bør sikkerheden stadig prioriteres højt. Du kan finde vores udvalg af romerlys i vores juniorsortiment.

Se vores udvalg af bomberør i høj kvalitet.

 

Tilbudspakker der sikrer et festligt nytår

Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvilket og hvor meget fyrværkeri, man skal købe, for at være helt sikker på, at underholdningen til årets nytårsfest er i hus og lever op til forventningerne. Derfor har vi sammensat nogle fantastiske tilbudspakker med alt det fyrværkeri, der skal bruges til at sikre en fantastisk nytårsaften, og som kan skabe den helt rette nytårsstemning. Vi har masser af tilbudspakker at vælge i mellem, så du kan være helt sikker på at finde en tilbudspakke, der lever op til dine præferencer, og som kan sikre dig årets vildeste nytårsfest! Det gør det også nemt og overskueligt for dig, som er fri for selv at håndplukke hvert enkelt stykke fyrværkeri.

Se vores tilbudspakker her.

 

Fontæner af høj kvalitet

Hvis du ikke allerede er bekendt med fontæner, så bør du helt klart blive det. Med fontæner får du et fantastisk lysshow, som endda varer i længere tid end så meget andet fyrværkeri. Du får en helt særlig vandfaldseffekt, som kun fontæner er i stand til at kreere. Hos Aalborg Fyrværkerifabrik finder du et stort udvalg af fontæner af høj kvalitet og i forskellige farver, som kan bidrage til den helt rigtige nytårsstemning til din nytårsfest.

Udforsk vores udvalg af fontæner her.

 

Festlige batterier

Hvis du ønsker at skabe en vild og mindeværdig nytårsfest med fyrværkeri, så falder vores udvalg af batterier helt sikkert i god jord hos dig. Vi tilbyder et stort udvalg af batterier i høj kvalitet, som sikrer en enestående fyrværkerioplevelse, der helt sikkert ikke vil skuffe dig. Med vores udvalg af batterier får du fyrværkeri med en masse effekter og fantastiske farver, der på smukkeste vis lyser nattehimlen op og skyder det nye år i gang med manér. Hos Aalborg Fyrværkerifabrik kan du vælge mellem et væld af batterier, så du kan afholde et brag af en nytårsfest.

Se vores udvalg af batterier her.

 

Få styr på sikkerheden til årets nytårsfest

Man bør ikke glemme vigtigheden af, at sikkerheden er helt i top, når tiden er inde til, at årets fyrværkeri skal fyres af. Fyrværkeri er nemlig ikke ufarligt at håndtere, og vi kan derfor ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at krudt håndteres forsvarligt og med forsigtighed af alle, der deltager i de udendørs festligheder.

Har du endnu ikke styr på sikkerhedsudstyret til nytårsfesten? Bare rolig – vi tilbyder nemlig også et udvalg af sikkerhedsudstyr, så dig og dine gæster kan føle sig trygge under affyringen af fyrværkeriet.

Du kan finde vores udvalg af sikkerhedsudstyr til nytårsfesten til både store og små her.

 

Nyheder hos AFAC

Vi stræber hele tiden efter at tilbyde et stort og enestående udvalg af festligt fyrværkeri i god kvalitet, så vi fortsat kan være blandt de bedste indenfor branchen, og vi prioriterer derfor udviklingen af nye effekter og farver hvert eneste år. Derfor udvider vi hvert år vores sortiment, så vi kan tilbyde dig det bedste og nyeste fyrværkeri af slagsen til at gøre din nytårsfest komplet.

Du kan tjekke vores nyheder ud her og blive inspireret til, hvad fyrværkeriet til årets nytårsfest skal bestå af.

 

100% plastikfri produktion

Vi er stolte over at være de første indenfor branchen, der producerer vores fyrværkeri 100% plastfrit. Det er de færreste der tænker over, hvor meget fyrværkeri egentlig belaster naturen hvert eneste år – men sandheden er desværre, at nytårsaften hvert år bidrager til kilovis af plastik i naturen, der ikke kan nedbrydes. Derfor har vores fyrværkeriproduktion siden 2020 været plastikfri, og det har vi blandt andet realiseret ved at udfase vores plastikraketter samt plastikemballage i vores juniorsortiment. Derfor kan du også affyre vores fyrværkeri med den gode samvittighed i orden.

Læs mere om, hvordan AFAC eliminerer plastik.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller lignende, eller har et ønske om at blive forhandler hos os, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med både stort og småt. Du kan kontakte os på mail info@afac.dk eller tlf. +45 98 37 98 98.

Vi ønsker jer alle et rigtigt glædeligt nytår – pas på jer selv og hinanden!