Køb nu - betal, når du vil

Når du køber krudt på kredit, kan du handle i hele butikkens åbningstid.

Alle kender problemet med de lange køer og fyldte telte de sidste dage inden Nytår. Ved at bruge vores kreditfaciliteter sparer du både renterne på din kassekredit og er ikke afhængig af din lønudbetaling.

Vi har forsøgt at gøre så nemt og billigt for dig som muligt og med vores betingelse bliver det ikke nemmere.

Dit gavekort/værdikupon kan kun anvendes i butikker der sælger JAPAN eller PANTER produkter.

Gavekortet skal være brugt inden 1. januar 2018.

Du kan ikke bytte gavekortet til kontanter.

ViaBill giver dig mulighed for at købe fyrværkeri og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 500 kr.,1000 kr. eller 2000 kr. Lånene er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet.

 

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill . Du vælger bare kredit som betalingsmåde. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

- Få varerne, inden du betaler
- Betal, som det passer dig
- Hurtigt kredittjek

 

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

 

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.